null

OM OSS.

Automobil-Kompaniet - et levende bilsenter

Som følge av krigsherjingene lå Opelfabrikken i Rüsselsheim i ruiner på denne tiden og det tok noen år før produksjonen kom skikkelig igang og biler kunne tilbys også på markedet i Norge.

Automobil-Kompaniet hadde sitt salgssted og kontor i Astrea-gården i Nedre Storgate/Erik Børresensgate. Verksted hadde man ikke på den tiden, men fortauet i gaten utenfor forretningen var mekanikernes plass. En tyskerbrakke på Bangeløkka på Strømsø ble ervervet i 1955 da det meldte det seg behov for større plass og verkstedkapasitet. Adressen ble Bjørnstjerne Bjørnsonsgate, hvor anlegget ligger idag. Verkstedet ble gradvis bygget ut og salgsavdelingen ble knyttet til før man flyttet for godt fra Astrea-gården i 1968.

Antall ansatte er i dag er nær 50 årsverk.

Virksomheten omfatter idag mekanisk verksted, oppretterverksted, reservedelsavdeling, salgsavdeling for nye og brukte biler samt administrasjon og en komplett avdeling med trafikkskole. Sistnevnte er et mer uvanlig tilskudd i bilbransjen, hos oss etablert i 1988.

Automobil-Kompaniet er et innovativt firma under stadige omskiftninger i målet for å bli best i klassen. Vi lanserer derfor Nissan fra medio mars 2011 som gir oss et bredere segment og bedre utvalg av biler som vi mener at kundene våre kommer til å nyte svært godt av. Det er et tegn i tiden at bilforhandlere velger å selge flere bilmerker for å møte den stadig økende konkurransen i markedet.

Kontakt oss

Automobil-Kompaniet AS
Bj. Børnsonsgt. 78
3044 Drammen

Telefon: 32 21 00 00
null
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.